‘Springfestival’

MINKE WINK

De laatste tijd ben ik voornamelijk veel met school bezig geweest. Volgende week is onze laatste lesweek en daarna hebben we de ‘final exams’. In totaal heb ik er 4  en een presentatie voor fotografie.

Prinseneilanden

Naast al dat keiharde studeren is er natuurlijk ook nog wel tijd voor leuke dingen. Zo ben ik vorige week vrijdag samen met een Turkse student Can, uit mijn fotografie klas naar 2 van de 4 prinseneilanden geweest. Hier hebben we genoten van het ontzettend lekkere weer. En ik heb zelfs nog even gezwommen! Alleen kwam ik er bij de tweede keer dat ik wilde gaan zwemmen achter dat het water vol zat met kwallen. Geen idee waarom ik die de eerste keer dat ik het water in ging niet gezien heb maar ik heb de tweede poging maar over geslagen.

Bosphorus Tour

Vorige week zondag heb ik samen met Linda en haar vriendinnen, die haar kwamen opzoeken in Istanbul, een Bosphorus tour gedaan met de ferry. Het was wederom heerlijk weer en ik heb echt genoten van de anderhalf uur durende boottocht met uitzicht op de Aziatische kant, en op de terugweg de Europese kant, van Istanbul. Leuk om Istanbul ook eens vanaf het water te bekijken en ik sta er nog steeds versteld van hoe groot deze stad is!

Na onze tour over de Bosphorus met een tussenstop in Anadolu Kavagi besloten we nog even een paar uurtjes te relaxen in de Hammam. Echt heerlijk genoten van de olie massage en de grondige wasbeurt die ik heb gekregen. Schoon en voldaan vertrok ik die avond weer terug naar de campus om me de rest van de week weer met school bezig te houden.

Springfestival

Afgelopen week begon het springfestival op de campus. Dit is een groot festival, met bands en activiteiten, en wordt elk jaar gevierd aan het eind van het semester. Op vrijdagavond begonnen de eerste bands al te spelen en hebben we met een groep studenten gezellig gedanst, gedronken en waterpijp gerookt.

De hele campus in en om de school was in festivalsfeer. Zo waren er verschillende activiteiten te doen waaronder karten en speelde er steeds een band of dj. De meeste studenten zaten of lagen in het gras te genieten van de muziek en van een waterpijp. En wij konden natuurlijk niet achterblijven. Ook het weer stond helemaal aan onze kant en de zon heeft de hele dag geschenen. Kortom, het ultieme festival gevoel kwam helemaal naar boven! ‘s Avonds ging het feest nog lang door met andere bands en nog meer gefeest en gezelligheid.