‘School en stappen’

MINKE WINK

Ik heb de afgelopen week en het afgelopen weekend eerst maar geen tripjes meer gedaan om even bij te komen van onze springbreak trip en natuurlijk omdat er veel moest gebeuren voor school.

School

Omdat ik een beetje achterliep met mijn schoolwerk heb ik me afgelopen weekend opgesloten in mijn kamer om mijn huiswerk te maken. Ik had voornamelijk veel readings voor de vakken Art history en the history of Visual Communication. Voor fotografie moest er een stopmotion gemaakt worden en moesten we bezig met het opzetten van een expositie. Omdat we nog maar 2 weken lessen hebben is het nu allemaal wat drukker met school.

Stappen

Vorige week was er weer een feest op de campus met bandje dus daar zijn we natuurlijk nog wel even geweest. En zaterdag zijn we met een grote groep wezen stappen in Istanbul. Erg gezellig! We eindigden in een kroeg waar heel veel Turkse muziek werd gedraaid en iedereen ging helemaal los!