Skip to content

Linda op de Fiets

Linda op de Fiets

Fietsen naar vrijheid

De rust en ruimte voelen om te luisteren naar je hart. Wat leeft er vanbinnen? Ik wil uit het systeem van de wereld stappen en zonder plan gaan fietsen voor onbepaalde tijd. Lees, reis en fiets met mij mee. Ik geef je een kijkje in mijn hoofd, hart en mijn geloof in Jezus Christus.

Fietsen naar vrijheid

De rust en ruimte voelen om te luisteren naar je hart. Wat leeft er vanbinnen? Ik wil uit het systeem van de wereld stappen en zonder plan gaan fietsen voor onbepaalde tijd. Lees, reis en fiets met mij mee. Ik geef je een kijkje in mijn hoofd, hart en mijn geloof in Jezus Christus.

Never Stop Wandering…

Word je blij van onze website?

Raak je geïnspireerd door onze reisverhalen en heb je iets aan onze reistips en video’s? 
En wil je ons helpen onze reisblog te onderhouden?

Koop dan een kopje koffie voor ons of geef een kleine donatie!

Wij houden onze website bewust reclamevrij voor een fijne leeservaring

Word je blij van onze website?

Raak je geïnspireerd door onze reisverhalen en heb je iets aan onze reistips en video’s? En wil je ons helpen onze reisblog te onderhouden?

Koop dan een kopje koffie voor ons of geef een kleine donatie!

Wij houden onze website bewust reclamevrij voor een fijne leeservaring