‘Koala’s’

MINKE WINK

Gister heb ik dan eindelijk voor het eerst koals’s gezien! Echt geweldig! Helaas kon je ze niet aaien of vasthouden maar we zijn van plan om dit weekend, als het weer beter wordt, nog naar een ander wildlife park te gaan waar je wel met de koala’s mag knuffelen.

Verder hebben we natuurlijk nog andere Australische dieren bekeken in het Wildlife Park op Darling Harbour.

Na ons bezoekje aan het Wildlife Park waar we samen met 4 andere huisgenootjes waren hebben we nog even een terrasje gepakt op Darling Harbour. Het begon al donker te worden dus we hadden een prachtig uitzicht over Darling Harbour met een heerlijk warm kacheltje naast ons.

De volgende dag zijn we naar het aquarium op Darling Harbour geweest waar allerlei soorten vissen, krokodillen, zeehonden en zelfs haaien te zien waren.

Daarna zijn we naar een 3D film geweest in de LG IMAX bioscoop. We keken naar het grootste scherm in heel de wereld. De film ging over het leven in de oceaan. Na deze film hadden we dus wel even genoeg vissen gezien en besloten we de rest van de middag te gaan shoppen in de overdekte souvenirmarkt, Paddy’s Market.