Kleurrijk overnachten op Bonaire

MINKE WINK

Ben je op zoek naar een leuke, kleinschalige, betaalbare, rustige, maar toch ook gezellige accommodatie op Bonaire? Dan is het kleurrijke Djambo echt een aanrader!

Djambo is opgezet door de Nederlandse Dick en Liselotte samen met Martin en Ilse. Ze wonen naast de appartementen en zijn altijd bereikbaar als er vragen of problemen zijn. Ze verloren hun hart aan het prachtige Bonaire, een stukje Nederland in de tropen. En ik snap waarom!

17 appartementen in vrolijk geel, gebouwd in Bonairiaanse stijl, op een fijne locatie. Een stukje uit het centrum, maar prima op loopafstand van de supermarkten en bezienswaardigheden in Kralendijk.

Het is de perfecte accommodatie als je op zoek bent naar een ontspannen verblijf zonder kinderen. Djambo biedt namelijk alleen slaapplekken voor 16-plussers. Je verblijft hier in een heerlijk appartement in een prachtige tuin met uitzicht op een verkoelend magna zwembad. Dit is een zwembad waarvan de waterkwaliteit wordt geregeld door magnesium en er geen chloor meer nodig is. Je hebt geen last meer van rode ogen en chloorlucht. Beter voor het milieu en veel fijner om in te zwemmen. Daarnaast ontspant magnesium de spieren, ontgift het lichaam en verlaagt het stress en pijn. En het zorgt voor een zachte huid en dito haar. Dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Het zwembad is omringd door comfortabele ligbedden voor een heerlijk relaxdagje met af en toe een verfrissende duik. Achter in de tuin vind je zelfs hangmatten voor nog meer ontspanning. Naast het zwembad is een gezellige bar met terras, een plek om ‘s avonds nog even na te zitten en de dag te bespreken onder het genot van een drankje.

Als je ’s ochtends wakker wordt en de deuren van het appartement opzij schuift, waan je je in een tropisch paradijs en een oase van rust. Met een compleet ingerichte keuken, eettafel en relaxstoelen op een riant buitenterras heb je het gevoel alsof je altijd buiten leeft. En op Bonaire is dat super fijn!

De slaapkamer is van alle gemakken voorzien met fijne matrassen, airconditioning, ventilators, prima badkamer, en zelfs een ruime inloopkast.

Ook duikers, surfers en kiters zitten hier goed want alle voorzieningen zijn aanwezig voor het schoonmaken en opbergen van duikuitrusting en watersportmateriaal. Heb je een huurauto? Dan kun je die gemakkelijk kwijt op de ruime parkeerplaats.

Meer weten over Bonaire? Bekijk ook eens onze andere blogs: