‘Eerste stagedag’

MINKE WINK

Ik heb net mijn eerste stagedag achter de rug. Dit weekend heb ik nog even kunnen genieten van mijn vrije dagen.

We hebben een kijkje genomen in the Rocks en we zijn over de Harbour Bridge gelopen waar we uiteraard een prachtig uitzicht hadden op het Opera House. We hebben uiteraard ook van het uitgaansleven in Sydney geproefd en zijn op stap geweest op Darling Harbour met een aantal andere studenten. Echt een ontzettend gezellige avond gehad!

Wildlife Park

Op de brakke zondag zijn we naar Doonside gereisd om een Wildlife Park te bezoeken. Hier kon eindelijk mijn droom uitkomen! Ik heb een koala geaaid en geknuffeld!

Vandaag hadden we dus onze eerste stagedag bij OO.com.au. Erg spannend maar het viel gelukkig erg mee. Ik heb voor de komende drie maanden mijn eigen fotostudio waar ik foto’s mag maken en bewerken voor de website. Als het goed is staan er zelfs nu al een aantal foto’s van mij op de website! We werden goed begeleid en de dag is eigenlijk voorbij gevlogen. Al ben ik wel erg kapot van de hoeveelheid informatie die ik vandaag in mijn hoofd moest stampen. En dat Engels is ook echt wennen, maar het gaat me redelijk goed af.