‘Eerste dagen in Sydney’

MINKE WINK

Eindelijk aangekomen in Sydney.

Ontzettend moe natuurlijk want ik had geen oog dicht gedaan in het vliegtuig. De vlucht was verschrikkelijk. Ik was erg misselijk en had last van hoofdpijn maar we zijn gelukkig veilig aangekomen.

Een taxi bracht ons naar het stagehuis (een enorm studentenhuis!) waar we onze spullen uit konden pakken en kennis maakten met een aantal andere Nederlandse studenten.

Bij het winkelcentrum in de buurt hebben we even boodschappen gedaan voor het eten voor die avond. Verder zijn nog even naar Bondi Beach gelopen voor een lekkere strandwandeling. Het is niet erg warm nog. De zon schijnt overdag wel heerlijk alleen ‘s avonds wordt het snel koud en donker. Maar gelukkig is het binnen een paar weken lente hier in Sydney dus dan zal de temperatuur ook wel gaan stijgen.

‘s Avonds zijn we lekker vroeg gaan slapen om bij te komen van onze ‘jetlag’. Ik had al meer dan 30 uur niet meer geslapen dus ik was erg blij dat ik in mijn bedje lag.

Opera House

De volgende dag zijn we met onze persoonlijke gids (ons kamergenootje) de stad in geweest voor een kijkje op Darling Harbour, de Botanic Gardens en uiteraard het hoogtepunt van Sydney, het Opera House. Echt geweldig om dat in het echt te zien.

We hebben bij het Opera House een wijntje gedronken in het zonnetje op onze mooie tijd in Sydney die nog gaat komen.