‘De laatste loodjes’

MINKE WINK

Afgelopen weekend ben ik druk bezig geweest met het afronden van mijn foto’s voor fotografie en het leren van mijn ‘final’ voor Art history.

We hadden deze week een gezellige avond met zn allen gepland omdat het waarschijnlijk een van de laatste keren zou zijn dat we elkaar zouden zien. Ook wilden we doormiddel van deze avond de International club van de universiteit bedanken voor alle activiteiten en tripjes die ze voor de Erasmus studenten geregeld hadden het afgelopen semester. De feestsfeer zat er helaas niet echt in omdat iedereen het eigenlijk wel heel erg jammer vond en tot het besef kwam dat het semester bijna ten einde is.

Omdat een medestudent, Davina, jarig was zijn we de volgende dag naar een restaurant geweest met een geweldig uitzicht over de stad! De Bosphorus, Topkapi, Hagia Sofia, de Blauwe Moskee en de Galata toren pasten allemaal in het panorama plaatje. Wauw! Ik ga deze stad wel missen..

Deze week zijn Linda en ik ook nog tot diep in de nacht bezig geweest met het afronden van ons groepsproject voor fotografie wat de volgende dag gepresenteerd moest worden.

Wat een dag. We hebben presentaties voor fotografie gehad van 11 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s middags. Echt belachelijk lang. En met zo’n 4 uurtjes slaap achter de kiezen 6 uur lang in een lokaal zitten, met 1 pauze van 30 minuten, is dan geen pretje. Maar ach, dat hebben we gelukkig ook weer gehad. Alle projecten zijn ingeleverd, fotografie is afgerond. De cijfers moeten nog komen maar ik heb er wel vertrouwen in.

Rest ons alleen nog een ‘final’ voor het vak ‘the History of Visual Communication’ morgen om 4 uur s’ middags waar ik nu nog even heel hard voor moet gaan leren.

Morgenavond vertrekken we dan voor het weekend naar Ankara om vanuit daar door te reizen naar Cappadocië.