Royaal belegd in Sneek

MINKE WINK

In het Friese Sneek vind je zo’n leuk en gezellig koffietentje waar ze alleen maar werken met (h)eerlijke, huisgemaakte en verse producten! De liefde voor duurzame en originele koffietentjes hebben de eigenaren van Royaal belegd hier perfect tot zijn recht laten komen.

Schuin tegenover de Waterpoort, het icoon van deze stad, hangen de vlaggen uit bij eetwinkel en koffiezaak Royaal Belegd.

In dit koffietentje, mijn favoriete in Friesland, serveren ze serieus het lekkerste bakje koffie in de provincie. En de broodjes? Ook die zijn verrukkelijk!

Behalve dat de koffie en broodjes om te smullen zijn ziet het er vanbinnen ook gewoon supergezellig uit. Je komt ogen tekort zodra je dit sfeervolle koffietentje binnenstapt. En het leuke is, de meeste dingen die je hier ziet zijn gewoon te koop! Naast koffietentje, ontbijt- en lunchcafé is Royaal belegd namelijk ook een eetwinkel met de lekkerste biologische producten en de leukste keukenspulletjes, kaartjes en kookboeken. En het assortiment wordt steeds weer uitgebreid.

De koffie (en thee) is fairtrade, de taartjes huisgemaakt en de broodjes (zoals de naam al doet vermoeden) zijn royaal belegd. Ook het assortiment (royaal) belegde broodjes is royaal, en had ik al gezegd, verrukkelijk? 😉

Naast een uitgebreide lunchkaart is er natuurlijk ook eentje voor ontbijt. Bij Royaal belegd verzorgen ze daarnaast ook een uitgebreid ontbijtbuffet of ontbijt aan huis voor als je iemand wilt verrassen 🙂

En wat nog meer? Ook voor brunch of high tea ben je hier aan het juiste adres. Maar ook ergens anders want Royaal belegd bezorgt je brunch of high tea op elke gewenste locatie, dus ook gewoon bij je thuis 😉 Net als de lekkere hapjes en heerlijke gerechten die allemaal met liefde, passie en duurzame ingrediënten voor je klaargemaakt worden.

Als je in Sneek bent loop dan zeker even naar binnen. Kies een plekje bij het raam met uitzicht op de Waterpoort en bestel een kop koffie en royaal belegd broodje op één van de mooiste plekjes in Sneek!

Puur (geni)eten 🙂

Royaal belegd
Lemmerweg 4
8607 BZ Sneek
Nederland

www.royaalbelegd.nl


MEER KOFFiETENTJES…