New Mexico pork tenderloin

– Een recept van San Pasqual’s Kitchen, aangepast naar eigen smaak –

Hoofdgerecht voor 3 tot 4 personen

Ingrediënten:

½ el gemalen ancho chili
1 el gemalen chili (of iets minder als je het minder pittig wilt)
1 el gehakte witte ui
1,5 tl gehakte knoflook
1 el gesneden verse koriander
½ el gedroogde oregano
½ tl gemalen komijn
1 el limoensap
1 el olijfolie
500 gram varkenshaas, in plakjes van 1,5 cm

Voor de marinade: meng alle ingrediënten behalve het varkensvlees in een gallon grootte plastic zak. Voeg de varkensplakken toe. Verzegel de zak, meng goed  en marineer het vlees gedurende 1 uur bij kamertemperatuur.

Verwarm een beetje olijfolie in de braadpan. Haal het vlees uit de marinade en bak het vlees 4 minuten per kant. Lekker met rijst en bonen.

Enjoy your meal!


MEER RECEPTEN…