Lokaal 16 op Texel

MINKE WINK

Tijdens ons weekendje op Texel móesten we natuurlijk een aantal koffietentjes uitproberen. Een nieuwe bestemming betekent, nieuwe koffietentjes 🙂

lokaal 16

Op Texel is Lokaal 16 onze absolute favoriet! Een gezellig koffietentje in het plaatsje Den Burg. De lichtblauwe en vriendelijke buitenkant nodigt al heel erg uit om even binnen te kijken.

Lokaal 16 Texelkoffie bij lokaal 16

Maar ook van binnen ziet het er super gezellig uit! Wanneer je naar binnen loopt, sta je gelijk oog in oog met een vitrine met de lekkerste taartjes, gebakjes en muffins. Verleidelijk!

koffietentje Texel (3)

Daarnaast springen ook gelijk de leuke spulletjes die hier verkocht worden in het oog. Leuke kaarten, cadeauartikelen en lekkernijen.

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje of souvenir? Sneup hier dan even rond!

koffietentje Texel

Als je verder loopt kom je via het trappetje naar beneden in de gezellige woonkamer, waar je een fijn zitplekje kunt vinden.

interieur lokaal 16 binnen lokaal 16 texel interieur koffietentje

En als het mooi weer is, loop dan nog een stukje verder, naar de tuin 😉

tuin lokaal 16 Texel

Naast de overheerlijke cappuccino kun je hier ook goed terecht voor gezonde en voedzame shakes en lekkere ontbijt- en lunchgerechten. Wij hadden al gegeten dus we hebben het bij een cappuccino gelaten, maar als ik terugkom ga ik zeker wat lekkers uitproberen 🙂

Koffietentje Texel (2)

Lokaal 16
 Gravenstraat 16
1791 CK Den Burg
Nederland

www.lokaal16.nl

Minke Esther en Tineke


MEER KOFFiETENTJES…