Leut op Vlieland

MINKE WINK

Op ons favoriete Waddeneiland Vlieland hebben we het perfecte koffietentje gevonden. Maak kennis met Leut, een heerlijk koffietentje in het midden van de dorpsstraat!

Buitenkand Leut

Bij mooi weer zit je natuurlijk het liefst buiten. Tegen een terras in de dorpsstraat met uitzicht op alles wat langsloopt en fietst kan geen interieur tegenop.

Terras koffietentje Leut

Niet zulk mooi weer? Of toch een beetje koud buiten? Ook binnen een tafeltje bemachtigen is absoluut geen straf. Leut ziet er super gezellig en knus uit van binnen. Het interieur is strak ingericht maar toch ook erg huiselijk. De grote tafel in het midden maakt het knusse huiskamer gevoel helemaal af!

Binnen Leut koffietentje Leut

Bij Leut worden de meeste producten zelf gemaakt. Elke dag komen de lekkerste taarten en cakes uit de oven, gemaakt van pure en echte ingrediënten. En dat proef je!

Zelfs voor de vegans zijn er opties op de menukaart zoals de cranberry notenbar en overheerlijke cappuccino met soja- of havermelk. Ook voor de lekkerste smoothies ben je hier aan het goede adres 🙂

Taartjes

Bij Leut kun je terecht voor een voedzaam ontbijt, een uitgebreide lunch of een borrel met een hapje aan het eind van de dag. Er staan zelfs cocktails op het menu, dus je kunt hier de hele dag blijven zitten.

En mocht je echt niet meer weg willen, dan blijf je toch lekker logeren bij Leut? Leut verhuurt namelijk 3 prachtige kamers. Wakker worden in de dorpsstraat boven het leukste en lekkerste koffietentje van Vlieland, wie wil dat nou niet? 😉

Lijkt het je leuk om al het lekkers mee te nemen voor een picknick in het bos, de duinen of op het strand? Neem dan je bestelling mee als take away. Toch raden wij zelf een tafeltje op het terras aan.

Als er nog plek is 😉

Koffietentje Leut

Leut
 Dorpsstraat 118
8899 AM Oost-Vlieland
Nederland

www.facebook.com/Leutkoffiebar

Op het terras


MEER KOFFiETENTJES…