Hello Kitty Café in Seoul

MINKE WINK

 

Één van de schattigste koffietentjes waar ik ooit ben geweest is het Hello Kitty Café in, hoe kan het ook anders, Zuid Korea. In de hoofdstad Seoul vierde ik mijn 25ste verjaardag in het Hello Kitty Café met een knalroze Hello Kitty cheesecake. Superzoet, maar zó leuk. En lekker!

Na een lange dag wandelen door deze immens grote stad valt mijn oog op een suikerspinroze cafeetje. Naarmate ik dichterbij kom zie ik het staan, Hello Kitty Café. Compleet met plaatjes van een Hello Kitty menu met taartjes en cappuccino. Ik moet naar binnen!

Eenmaal binnen loop je door een roze wolk van Hello Kitty. Niet normaal, alles is roze en in de vorm van een kattenkopje. Dit kan echt alleen in een land als Zuid-Korea. Geweldig!

Ik loop naar de toonbank waar de cheesecakes in Hello Kitty hoofdjes me al aanstaren. Ik ben jarig en ik sta natuurlijk al helemaal te stuiteren bij al dat lekkers. Ik voel me echt een klein meisje in een hele grote roze snoepwinkel.

Hoe leuk is dit? Hello Kitty cake eten in een zuurstokroze cafeetje op Hello Kitty banken aan een Hello Kitty tafel onder het genot van een Hello Kitty cappuccino en omringd door jonge Koreaanse stelletjes. Het moge duidelijk zijn, mijn dag kon niet meer stuk.

Net als ik denk dat het niet mierzoeter kan loop ik het toilet binnen. Ook hier overal waar je kijkt suikerzoete kleurtjes en Hello Kitty. Dit is echt de het schattigste toilet waar ik ooit ben geweest.

En trouwens, niet geheel onbelangrijk, de Hello Kitty cappuccino en cheesecake smaken echt heel erg goed!

Hello Kitty Café
13-3, Changcheon-dong
Seodaemun-gu, Seoul
Zuid-Korea

www.hellokittycafe.co.kr


MEER KOFFiETENTJES…